Storingstechnieker

Heb je een diploma (elektro-)mechanica eventueel aangevuld met een aantal jaren ervaring? Zie je enkel oplossingen en geen problemen? Wil je een gevarieerde job (fieldwerk en administratie) waar je zowel elektrische als mechanische problemen de baas kan? Is werken in een klein en jong team met een no-nonsense mentaliteit echt iets voor jou?

Dan is de job van storingstechnieker bij Alco Bio Fuel in Gent op jouw lijf geschreven!

Wat ga je doen als Storingstechnieker?

✔️ Je staat mee in voor de continuïteit van de installaties. Een combinatie tussen preventief 🔧 en curatief 🔨 onderhoud . Preventief zal je de geplande werken voorbereiden en de nodige onderdelen bestellen. Curatief sta je in voor snelle troubleshooting💪: zowel elektrisch en pneumatisch. Daarnaast zal je mechanisch zelf herstellingen uitvoeren en sta je in voor het beheer/uitvoeren van revisies.

✔️ In nauwe samenwerking met je collega storingstechniekers en de maintenance coördinator tracht je zo de openstaande werkorders tot een minimum te herleiden en zorg je zo voor een maximale performantie💪, reliability en veiligheid.

✔️ Na een inwerktraject met de nodige interne en externe opleiding zal je een degelijke technische expertise ontwikkelen, om ook support te bieden aan collega techniekers en contractoren tijdens productiewerken en shutdowns🚧.

✔️ Initiëren van voorstellen tot verbetering 💡 zowel naar rendement, efficiëntie, uptime, reductie van onderhoudskosten, veiligheid…

✔️ Je rapporteert aan de maintenance coördinator over je openstaande en uitgevoerde werken.

Alco Bio Fuel-logo.png

Wat verwacht Alco Bio Fuel van jou als Storingstechnieker?

✔️ 🎓 Opleidingsniveau bachelor/A2 (elektro-)mechanica, of gelijkwaardig door ervaring

✔️ Teamplayer en communicatief

✔️ Hands-on mentaliteit, sterk technisch inzicht en veel zin voor initiatief

✔️ Eerste ervaring met onderhoud 🛠️ in de procesindustrie en op rotating equipment is een plus

Wat kan Alco Bio Fuel jou aanbieden?

✔️ Een functie waar je het verschil kan maken, met veel ruimte voor initiatief en bijdrage in diverse aspecten.

✔️ 👏 Werken in een klein en jong team met no-nonsense mentaliteit.

✔️ De combinatie van verschillende processen en technologieën houdt je op scherp 🔥!

✔️ 💰 Een aantrekkelijk salaris mét voordelen: maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, bonusplan…

 

Ik solliciteer nu voor storingstechnieker :  Klik hier of stuur een mail naar HR@alcobiofuel.com

Over Alco Bio Fuel

Alco Bio Fuel is één van de grootste bioraffinaderijen in België waar graan wordt verwerkt tot onder andere bio-ethanol, diervoeders, elektriciteit en vloeibare CO2. Al 13 jaar lang zetten we sterk in op duurzame chemie en zoeken steeds naar nieuwe technologie. Door de combinatie aan verschillende processen is er never a dull moment in ons bedrijf. We zijn een klein bedrijf met veel ruimte voor initiatief en waar er een no-nonsense mentaliteit heerst!